Site pictogram Movie Addicts

Series Nieuws

Einde Downton Abbey aangekondigd

Producenten hebben aangekondigd dat het 6de seizoen van deze zeer populaire en kwalitatief sterke serie de laatste zal zijn. Waar miljoenen fans uiteraard teleurgesteld zullen zijn was deze aankondiging al een beetje te verwachten daar niemand van de cast voor een 7de seizoen was vastgelegd. Critici juichen deze tijdige aankondiging alleen maar toe. Het komt maar weinig voor dat een serie nog in zijn absolute hoogtijdagen een afscheid aankondigt en daardoor alles juist goed weet af te ronden, iets wat meerder iconische series in het verleden niet voor elkaar kregen. Ondertussen voeden producers de geruchten voor een eventuele film om alles af te ronden door stiekem zeer positief te reageren op vragen of er eventueel een film zal komen over het wel en wee van de familie Crawley.

HBO serie Looking gecanceld na 2 seizoenen.

Looking was een serie over een groep homofiele vrienden die op zoek zijn naar hoe kan het ook anders de liefde in de Amerikaanse stad San Francisco. De serie was buiten het sterke acteerwerk bijzonder omdat in het conservatieve Amerika de serie wel hoog werd gewaardeerd en een aardige schare fans had. et tweede seizoen liet helaas een terugloop in kijkcijfers zien waardoor HBO besloot de stekker eruit te trekken. Voor fans die dolgraag willen weten hoe het verhaal van hoofdpersoon Patrick (Jonathan Groff) verder gaat is er hoop, want HBO gaat nog wel een special uitzenden over het wel en wee van de hoofdpersonen waardoor de serie toch een einde krijgt die het misschien wel verdient.

 

Hugh Jackman nog eenmaal als Wolverine.

Hugh Jackman postte op Twitter onderstaande foto en veroorzaakte dat de geruchten machine nog meer op gang kwam over wanneer Hugh de rol nog één keer op zich zou nemen. Vele verwachten nog een optreden bij de komende X-Men film Apocalypse, waarbij andere denken aan een optreden in de komende Deadpool film met Ryan Reynolds. Insiders geven echter aan dat er toch een vervolg komt op de tweede Wolverine film en dat daarna Hugh Jackman daadwerkelijk zijn klauwen een de wilgen zal hangen. Hugh Jack heeft intussen al bevestigd dat een derde Wolverine film daadwerkelijk zijn laatste zal worden als de meest populaire X-Men karakter

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar