Site pictogram Movie Addicts

Sony Home Entertainment presenteert vijf Valentijn titels voor haar en hem

Morgen is het zover, dan vieren we de dag van de liefde. Maar wat als alle restaurants al vol zitten, de oppas zelf op date is met haar vriend of je vrijdag weer vroeg op moet? Parkeer jezelf op de bank, pak er een lekker dekentje bij en verwen jezelf & je lover met wat lekkers uit de koelkast. Wij zetten een paar films op een rij waar spanning én romantiek samenkomen. Zo kan je met je lover genieten van een film die voor jullie allebei leuk is.

Venom

Watch out ladies, want hunk Tom Hardy speelt Eddie Brock. Eddie is een gebroken man nadat hij alles, inclusief zijn baan en verloofde, verliest. Wanneer hij zijn dieptepunt bereikt, wordt zijn lichaam gastheer van een buitenaardse symbioot, waardoor hij uitzonderlijke superkrachten krijgt – hij verandert in Venom. Zullen zijn krachten sterk genoeg zijn om de vijandige symbioot Riot te verslaan zodat hij zijn leven weer op de rails kan zetten?

Venom is beschikbaar op aanvraag dvd, Blu-ray en UHD vanaf 20 februari, maar nu al digitaal te koop bij Itunes.

Passengers

Jennifer Lawrence en Chris Pratt schitteren in dit spannende avontuur over twee passagiers van een ruimteschip, Aurora en Jim. Ze zijn op weg zijn naar een nieuw leven op een andere planeet. De reis neemt een dodelijke wending als hun slaappods hen onverwachts wakker maken, 90 jaar voor ze hun bestemming bereiken. Wanneer ze proberen het mysterie achter de storing op te lossen, ontdekken ze dat het ruimteschip in gevaar is. Alleen Jim en Aurora kunnen de 5000 passagiers die nog slapen redden, maar schept dit ook een band?

Passengers is beschikbaar op dvd, Blu-ray en digital download.

Baby Driver

Hottie Ansel Elgort speelt Baby – een getalenteerde, jonge bestuurder van vluchtauto’s – die zo z’n eigen methodes heeft om bij de beste te horen. Wanneer hij het meisje van zijn dromen ontmoet (Lily James), ziet Baby de kans om voor altijd uit het criminele circuit te stappen. Als hij echter gedwongen wordt om voor een gangster te werken (Kevin Spacey), moet hij de feiten onder ogen zien wanneer een mislukte overval zijn leven, liefde en vrijheid in gevaar brengt.

Baby Driver is beschikbaar op dvd, Blu-ray en digital download

Blade Runner 2049

Hello Man Candy! Ryan Gosling kruipt in de huid van politieagent K. Dertig jaar na de gebeurtenissen van de eerste film, ontdekt een nieuwe Blade Runner een lang verborgen geheim waardoor de maatschappij in grote chaos kan vervallen. Hij wordt hierbij geholpen door zijn holografische vriendin, Joi, die zijn hart heeft gestolen en zijn lege, gekopieerde ziel vult. Door K’s ontdekking komt hij op het spoor van Rick Deckard (Harrison Ford), een voormalige Blade Runner die al 30 jaar vermist is. Er ontstaat al snel chemie tussen hen beiden, maar uiteraard moet ook de wereld nog gered worden!

Blade Runner 2049 is beschikbaar op dvd, Blu-ray en digital download.

Jumanji

Wanneer vier jongeren een oude videogame console vinden met een spel waar ze nog nooit van gehoord hebben – Jumanji – worden ze onmiddellijk in de jungle setting van het spel gezogen waarbij ze de avatars worden die ze gekozen hebben. Ze ontdekken dat je Jumanji niet gewoon speelt – je moet het overleven. Om het spel te verslaan en terug te keren naar de echte wereld, moeten ze op het gevaarlijkste avontuur van hun leven gaan, ontdekken wat Alan Parrish 20 jaar eerder verlaten heeft, en hun mening over zichzelf veranderen? Ga mee op een reis waarin de jongeren niet enkel zichzelf, maar ook elkaar beter leren kennen!

Jumanji is beschikbaar op dvd, Blu-ray en digital download.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar