Site pictogram Movie Addicts

Speciale vertoning van The Nun bij Kinepolis Horror Night

Speciale vertoning van The Nun bij Kinepolis Horror Night

Goed nieuws voor liefhebbers van The Conjuring, Annabelle en horror in het algemeen: de volgende editie van de Kinepolis Horror Night staat in het teken van de Conjuring-spin-off The Nun! Dat werd dit weekend bekend gemaakt tijdens de praktisch uitverkochte Horror Night met Hereditary.

Afgelopen vrijdag trok Kinepolis volle zalen met de Horror Night rond ‘de engste film van het jaar’; Hereditary. Het was een meer dan bloedstollende editie, aldus De Telegraaf. Die meldde dat distributeur Splendid Film voorzorgsmaatregelen had genomen voor angstige bezoekers: er was een noodnummer ingesteld en het bioscooppersoneel was extra voorbereid.

The Nun wacht op je…
Tijdens de drukbezochte avond verblijdde Kinepolis alle bezoekers met de bekendmaking van de volgende editie van de Horror Night: The Nun op 7 september. The Nun was eerder te zien in The Conjuring 2 en zal bezoekers nu de stuipen op het lijf jagen met haar eigen film. De  KinepolisHorror Night begint met de korte film Netflix & Chill, waarna de vertoning van The Nun volgt. Grijp niet mis en koop nu vast je tickets, als je durft…

Praktische info

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar