Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Spider-Man: Homecoming Prijzenpakket actie (Nu in de bioscoop)

Winnaars Spider-Man: Homecoming Prijzenpakket actie (Nu in de bioscoop)

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

In samenwerking met Universal NL en Triple P Entertainment mogen wij twee prijzenpakketten weggeven voor Spider-man: Homecoming met daarin een zonnebril, een OV-kaart hoesje en een telefoonhoesje. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is ons het juiste antwoord te mailen op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Tom Holland is de nieuwe Spiderman vertolker, maar weten jullie ook welke acteurs hem voorgingen als Peter Parker/ Spiderman? Juiste antwoorden waren natuurlijk Andrew Garfield en Tobey Maguire. Nicholas Hammond was natuurlijk ook goed aangezien hij de webslingeraar in de jaren ’70 serie vertolkte

Uit de vele juiste antwoorden hebben we 2 winnaars getrokken

Marion

&

stephaniesiebum

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar