Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Star Trek: Beyond prijspakket actie (Nu in de bioscoop)

star_trek_beyond_02036066_ps_5_s-low

De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Captain Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg) en Sulu (John Cho), verkent de verste uithoeken van de ruimte in de nieuwe bioscoopfilm Star Trek Beyond. Hier krijgt de bemanning te maken met een mysterieuze nieuwe vijand die de Federatie zwaar op de proef stelt. Star Trek Beyond is het lang verwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise, gecreëerd door Gene Roddenberry. Het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en is geregisseerd door Justin Lin (Fast Five, Fast & Furious 6).

De avonturen van de crew van de Enterprise zijn nog niet voorbij en wij mochten in samenwerking met Universal NL 2 prijspakketten weggeven bestaande uit een actioncamera en een Star Trek Cap. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was ons het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

 

Prijsvraag:

Chris Pine is als James T. Kirk kapitein van de U.S.S. Enterprise een aardige reputatie aan het opbouwen. Wij willen nog drie acteurs of actrices weten welke in een van de films of verschillende Star Trek series kapitein mocht spelen van een ruimteschip. Juiste antwoorden waren onder andere William Shatner, Patrick Stewart, Kate Mulgrew

Uit de vele juiste inzendingen hebben wij 2 winnaars getrokken namelijk:

Hennie

&

Esmeralda

 

Gefeliciteerd de prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op!!!

Website: www.startrek-defilm.nl  

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar