Site pictogram Movie Addicts

Star Wars Funidelia outfit

Rondom Star Wars is er genoeg te doen. Zo zijn er de vorige films, de animatieseries, de comics maar ook de verkleedkleren. Wij zijn een samenwerking met Funidelia aangegaan en mochten naast een outfit testen ook wat leuks doen voor onze volgers, maar daarover later meer.

Wat is er nou leuker als filmliefhebber dan om in de huid te kruipen van je favoriete filmkarakters? Juist, eigenlijk helemaal niets. Een paar keer per jaar zijn er van die momenten dat we ons in het openbaar zo kunnen vertonen zonder raar aangekeken te worden. Bij ons thuis loopt onze zoon al een paar jaar regelmatig verkleedt in outfits van Mega Toby, Spiderman en Captain America. Mede dankzij zijn vader is het Star Wars virus inmiddels ook bij hem aangeslagen. En ja, toen kwam het… We mochten een outfit uitkiezen bij Funidelia om te testen en hoe moeilijk ik het ook vond (blijf toch een groot kind) mocht Jason een outfit uitkiezen. Hoe grote fan hij ook is van de Jedi, ging hij voor de coole outfit van …… de Flametrooper!!!! Eenmaal opgestuurd bleken de maten goed ruim te zitten (iets wat in het verleden bij andere gekochte outfits wel eens tegenviel). Nee, wij en onze zoon zijn blij met zijn Star Wars outfit, waar hij wel een tijd mee vooruit kan.

Zelf kijkend naar de site is deze overzichtelijk en kun je snel zoeken op verschillende categorieën. Ook de maten en beschikbaarheid zijn in een oogopslag te vinden. De diversiteit in de verschillende categorieën zal menig aanspreken, want dit zorgt ervoor dat je niet snel dezelfde outfits hoeft uit te kiezen. Tel daarbij op dat ze ook heel veel accessoires aanbieden en andere gerelateerde items en je kunt helemaal los voor verkleedpartijen, carnaval, feesten en Halloween.

Voor meer Star Wars outfits klik hier

Ben je meer van de superhelden, dan vind je hier een breed assortiment voor jong en oud.

En ja, zelfs de Minions hebben hun eigen pagina hier, let op er is zelfs een outfit voor honden!!!!

FUNIMOVIE10. Als men deze Coupon toevoegt in de winkelwagen dan gaat er 10% korting af op de bestelling (exclusief verzendkosten). De korting geldt voor alle artikelen (kostuums + accessoires) uit de shop van funidelia.nl. De korting is geldig tot en met 31-1-2016 23:59.

 

Papa is nu druk aan het bedenken hoe hij zijn kleine Flametrooper gaat bestrijden, maar geniet er nu vooral van hoe blij Jason is met zijn outfit.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar