Site pictogram Movie Addicts

Starcom Convention 2.0 (10 Juli te Gent)

10 juli is het zover dan beleeft de Starcom Convention hun 2de editie in Gent. Starcom Convention is kleiner van opzet dan Facts of de verschillende Comic Con’s en dat is ook de bedoeling van de organisatoren. Starcom is er voor de fans, de cosplayers en de verzamelaars. Daarbij gaat het bij Starcom om de ervaring en de sfeer waarbij er ruimte moet zijn om vrij rond te lopen, te socializen, te eten en te drinken. Yves Valkiers was er vorig jaar bij voor ons en zal ook dit jaar weer aanwezig zijn om te zien wat er allemaal verandert is in vergelijking met vorig jaar.

Programma/ Area’s:

Cosplay Message Party

Een conventie zonder cosplay? Ik dacht het niet en zoals gezegd Starcom zal het iets anders invullen dan gebruikelijk is.

Radio Sabam Houssein

Dit piraten collectief zal de gehele dag uitzenden tijdens Starcom en wisselt muziek af met interviews van interessante gasten

Foodtruck Alley

Een mens moet eten en dus ook op Starcom is er ruimte voor eten.

Board Game, Card Games Tournament & Workshop

De lokale Thunderbolts nemen de bezoekers mee in hun passie, Outpost zal hetzelfde doen maar dan met kaarten.

Gaming Zone

In samenwerking met Magix Buttons wordt er een gaming zone gecreeerd gevuld met de leukste en beste computerspellen van de afgelopen 35jaar

Ist a trapp? Trapp it ist

Een bierstand waarbij Rita Repulsa aan de hand van je aura bepaald welke bier het beste bij jou past. En uiteraard mogen de Belgische Trappist bieren niet ontbreken.

Cinemarginal

tezamen met Outpost is hier een obscure ruimte ingericht waarbij het programma ingericht is met goedkope films en goedkope drankjes.

The Cantina

Naast de foodtruck area de ruimte om gewoon te chillen

Japan Corner

De naam zegt al genoeg dus verwacht geen jodelende mannetjes in Lederhösen.

The Search for the Golden Pickachu

Een ware treasure hunt tijdens Starcom? Ja, dat klopt maar hoe en wat zal pas ter plekke op en willekeurig tijdstip bekend gemaakt worden.

Steampunk Cuisine vs Mad Max BBQ

Mub Art presenteert een culinaire ervaring met een futuristische twist

Superhero Burlesque

hoewel de conventie zelf voor alle leeftijden geschikt is, blijft er toch de roep om iets wat toch op het randje en dus 16+ is en dat is de superhero burlesque area.

Oftewel er is weer genoeg te zien te doe en te eten bij Starcom. Kaarten zijn nog altijd verkrijgbaar en ook voor de Nederlandse liefhebbers is Gent niet ver weg.

Aftermovie editie 2015

Voor meer informatie en de online kaartverkoop zie de website www.starcom.tv

Starcom Contvention 2.0

Gent ICC ­ International Convention Center
Van Rysselberghedreef 2 ­Citadelpark
9000 Gent

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar