Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Tarde Para la Ira DVD-pakket actie (Nu in de bioscoop)

Winnaars Tarde Para la Ira DVD-pakket actie (Nu in de bioscoop)

Curro wordt gearresteerd na de overval op een juwelier in Madrid. Na zijn vrijlating, acht jaar later, hoopt hij het leven met zijn vriendin Ana en hun zoontje weer op te pakken. Bij thuiskomst ontdekt hij dat er iets veranderd is. Een andere man is Ana’s leven binnengekomen. De aanwezigheid van deze stille en mysterieuze José blijkt geen toeval. Curro wordt gedwongen zijn verleden onder ogen te zien. Terwijl de twee mannen samen op pad gaan, stijgt de spanning en wordt duidelijk wie José is. The Fury of a Patien Man (Originele titel Tarde para la ira) is het regiedebuut van Raúl Arévalo, die één van de hoofdrollen vertolkte in La isla minima. De film werd bekroond met vele prijzen waaronder 4 Goya’s (Spaanse Oscars).

Vanaf 8 juni draait de spannende wraakthriller Tarde Para la Ira en daarom mogen wij in samenwerking met Cinèart NL 2x een DVD pakket weggeven met het meermaals bekroonde La Isla Minima en de voor een Oscar genomineerde Wild Tales. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te mailen op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Welke link is er tussen de regisseur van Tarde Para la Ira en een van de Dvd’s die we weg mogen geven? Raul Arevalo is naast regisseur ook acteur en schittert in die hoedanigheid in La Isla Minima

Uit de vele juiste inzendingen hebben we twee winnaars mogen trekken

Laura

&

Henny

 

Gefeliciteerd!!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar