Site pictogram Movie Addicts

Terminator Genisys Wist u datjes

2015 31 (!!!) jaar na het origineel is daar de 5de Terminator film en na een met CGI bewerkte scene in deel 4 keert Arnold Schwarzenegger terug in rol van Terminator. In deze film zou alles wat je dacht te weten overhoop gegooid worden, maar dat moeten we nog meemaken uiteraard. Feit is dat er net als bij de vorige delen weer genoeg te doen was om deze productie en hieronder hebben we weer wat leuke feitjes op een rijtje gezet.

 

Wist je dat, Terminator Genisys nadat het budget 3 keer omhoog was gegaan nu voor minder dan zijn voorganger is geproduceerd. Deze kostte ‘slechts’ 170 miljoen dollar oftewel er moet flink wat geld verdiend gaan worden.

Wist je dat, er schijnbaar een vloek rust op de rechten van de franchise want ook nu weer werden de rechten verkocht na een faillissement (net als voor deel 3 en deel 4)

Wist je dat, het idee voor een directe vervolg op Salvation van meet af aan niet meer het plan was maar dat men eerste een 3D geanimeerde film wilde maken die de werktitel Terminator 3000 had.

Wist je dat, in 2011 het plan er toch was om een nieuw deel te maken met Arnold Schwarzenegger en dat Justin Lin ( o.a. Fast&Furious 3 t/m 6) als regisseur verbonden was aan het project.

Wist je dat, net als in het eerste deel er veel te doen was om de rol van Kyle Reese. Zo waren onder andere Nicholas Hoult, Garreth Hedlund, Taylor Kitsch en Tom Hardy getest voor de rol. Uiteindelijk werd het Jai Courtney, iemand waar ik persoonlijk niets mee heb en me afvraag waarom hij in zoveel films zit aangezien hij tot nu toe weinig tot niets toevoegd aan de films waarin hij speelt.

Wist je dat, Paramount Pictures, welke verantwoordelijk is voor de distributie, al in september 2014 aankondigde dat er nog 2 vervolgen zullen komen in 2017 en 2018

Wist je dat, Arnold Schwarzenegger al heeft aangegeven in het eerst vervolg te zullen spelen.

Wist je dat, de populaire serie Game of Thrones nu 2 Sarah Connor vertolkers herbergt, aangezien Lena Heady (Cersei Lannister) het personage vertolkte in de tv serie Terminator: The Chronicles of Sarah Connor.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar