Site pictogram Movie Addicts

Terminator Salvation Wist u datjes

In 2009 was het zover, de eerste Terminator film die zich in de toekomst afspeelt was daar. Wederom waren er een zooi positie wisselingen zowel voor als achter de schermen en zorgt dit er mede voor dat er genoeg weetjes over deze film zijn te vinden en hieronder hebben wij er een aantal voor jullie verzameld.

Wist je dat, de regisseur in eerste instantie Christian Bale als Marcus Wright wilde hebben maar Christian wilde perse John Connor spelen waarna deze rol werd uitgebreid in het script.

Wist je dat in eerste instantie T3 zich in 2001 zou afspelen(nu 2003) en dat het verhaal van T4 zich direct na de aanval van Skynet zou afspelen. Dist was voordat er een zooi gtouwtrek was over de rechten van deze vervolgfilms.

Wist je dat, Nick Stahl in 2005 al zei dat er een nieuwe John Connor gecast zou worden voor een 4de deel omdat deze in de toekomst zou afspelen. Feit is dat hij en Christian Bale slechts 5 jaar schelen en qua leeftijd uitstraling weinig tot niets schelen.

De 4 John Connors (tot dan toe ) op een rij

Wist je dat, het in eerste instantie de bedoeling was dat dit weer een triologie zou zijn alleen nu in de toekomst.

Wist je dat, dit deel 200(!!!)miljoen kostte en daarmee de duurste is uit de serie (Genisys is voor minder gemaakt) helaas haalde de film nog geen 400 miljoen op wereldwijd waardoor plannen voor vervolgen al snel in de prullenbak belande.

Wist je dat, Spoiler Alert!!! John Connor (zie hierboven) een bijrol in het geheel zou hebben en zelfs zou sterven aan het einde van dit deel. Het einde was echter uitgelekt waardoor vlak voor filmen het einde werd aangepast.

Wist je dat, de cast en crew de eerdere delen hebben bekeken om bepaalde catchphrases terug te laten keren in dit 4de deel. teksen als ‘Come with me if you want to live’ en ‘I’ll be back’ worden hier door het karakter John Connor uitgesproken.

Wist je dat, het nummer van Guns ’n Roses ‘You will be Mine’ uit T2 hhier ok even te horen is.

Wist je dat, voor Stan Winston die ook visual effects supervisor was in de drie voorgaande films dit een van zijn laatste films was. Hij stierf in 2008 en regisseur McG droeg de film dan ook op aan hem in de eind credits.

Wist je dat, de motorrobots in de film deels met de computer maar ook deels met echte stuntrijders gefilmd zijn. De motors zelf zijn door Ducati ontworpen voor de film.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar