Site pictogram Movie Addicts

Terugblik 2015 deel 4

Oktober was onze Halloween maand en stond in het teken van griezelen, heel veel griezelen. Ook kwam daar eind van de maand de volgende Bond film, welke mede dankzij het enorme succes van Skyfall, naar uitgekeken werd.

Wij begonnen de maand echter met Driving North het drive-inn festival van Nederland in Amsterdam Noord. Wij waren naar maar liefst 3 avonden geweest en kunnen met gerust hart zeggen, wij gaan volgend jaar weer!!! Naast dat er vooral klassieke roadmovies getoond worden (altijd leuk om terug te zien) maakten de makers er een echte drive-in ervaring van waarbij je tijdens de film je auto ook niet hoefde te verlaten om van de hapjes en drankjes te kunnen genieten.

Zoals eerder gezegd met de Halloween maand hadden wij veel aandacht voor horrorfilms, maar ook voor James Bond waarbij meerdere Bond klassiekers besproken werden door verschillende schrijvers. Na een mooie tocht door het terrein van The Haunted Castle en een Haloween Horrorshow marathon was onze Halloween zeer geslaagd, maar volgend jaar staat het Halloween feest in Amsterdam boven aan mijn lijst, nu deze er helaas weer bij ingeschoten was (1000x sorry Tamar volgend jaar ben ik er echt bij!!!)

James Bond was weer een heel andere ervaring waarbij ik enkele uren voor de persconferentie pas de film zag om daarna mijn vragen voor te bereiden, waarvan ik er ook 1 tussen had gekregen in alle drukte. Daarbij mocht ik weer iets toevoegen aan mijn lijstje van dingen die MovieAddicts mij had opgeleverd.

November vloog vervolgens voorbij in een waas aangezien ik en de andere schrijvers na James Bond eigenlijk nog maar met 1 ding bezig waren en dat was Star Wars!!!!! Naast dat iedereen alle delen er door heen ging jagen was er natuurlijk ook genoeg over te schrijven, iets wat ik met veel plezier gedaan heb. Mijn algemene ervaring is dat dit een mooi filmjaar is geweest met veel meer hoogtepunten naast de premières, de interviews en de website bleken de meeste films op zijn minst over een hoog amusementswaarde te beschikken en dat was voor mij het belangrijkste. 2016 gaat een apart jaar worden waarbij monster hits als Furious7, Avangers: Age of Utron, Jurassic World, Spectre (in iets mindere mate) en Star Wars :The Force Awakens nog niet gespot zijn. Maar dat wil niet zeggen dat er 1 of 2 titels die magische miljard dollar omzetgrens niet ook gaan overschrijden. Ik ben nu druk bezig met mijn laatste lijstjes en mijn laatste acties en de voorbereidingen om 2016 weer een leuk jaar voor ons team en voor jullie volgers te maken, want er komt weer genoeg op ons pad.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar