Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Tessa DVD-box actie (Nu verkrijgbaar op DVD)

unnamed(9)

Tessa is lerares en alleenstaande moeder met drie kinderen. Zowel op school als in haar privéleven schopt ze de boel behoorlijk in de war. Ze heeft een gruwelijke hekel aan autoriteit en ligt daarom regelmatig overhoop met haar collega’s. Maar Tessa heeft een klein hartje en voelt feilloos aan wat iedereen nodig heeft. Dus geeft ze mensen graag een zetje in de goede richting. Of ze nu willen of niet. Maar wie helpt Tessa wanneer zij zelf haar hart wil luchten?

Tessa is gebasseerd op de Deense serie Rita en is na een succesvolle run op tv bij BNN nu verkrijgbaar op DVD. In samenwerking met Triple P Entertainment en Just Home Entertainment mogen nu wij het eerste seizoen op DVD weggeven. Om kans te maken hoef je alleen het juiste antwoord op onderstaande vraag in te sturen en vergeet niet je adres gegevens goed in te vullen.

Prijsvraag

Wij willen graag 2 titels hebben van niet Nederlandstalige films weten waar Thekla Reuten de afgelopen jaren in heeft gespeeld. Juiste antwoorden waren zijn onder andere: The Legend of longwood, The American, In Bruges, In Transit, Highlander: The Source, Brush with Fate en Da geht noch was!

Helaas waren er ook genoeg mensen die het woordje Niet over het hoofd hadden gezien in de prijsvraag en dus kwamen met de De Tweeling, De Reunie en Schone Handen waar zij wel in speelde maar wij waren op zoek naar niet Nederlandstalige films

Gelukkig waren er genoeg deelnemers die wel niet Nederlandstalige titels gaven en uit die inzendingen hebben we een winnaar getrokken

Davyroswinkel

Gefeliciteerd!!! De DVD komt zo snel mogelijk naar je toe.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar