Site pictogram Movie Addicts

Winnaars The 5th Wave prijsvraag (Nu in de bioscoop)

the_5th_wave_02037942_ps_2_s-low

THE 5TH WAVE

De eerste golf: duisternis

De tweede golf: verwoesting

De derde golf: infectie

De vierde golf: invasie

De vijfde golf…

In de nieuwe spectaculaire film THE 5TH WAVE is door een buitenaardse invasie het grootste deel van de aarde en de wereldbevolking weggevaagd.

De zestienjarige Cassie (Chloë Grace Moretz) is op de vlucht en probeert wanhopig haar jongere broertje Sam te redden die is meegenomen door een groep militairen. Wanneer ze zich voorbereidt op de onvermijdelijke en dodelijke vijfde golf besluit Cassie samen te werken met een geheimzinnige jonge man – ook al weet ze dat ze niemand meer kan vertrouwen…

De 5th Wave is weer een verfilming van een succesvol boek geschreven voor het tienerpubliek En wij mogen samenwerking met Universal leuke prijzen weggeven voor deze film. Doe mee met onderstaande prijsvraag en maak kans op het boek De 5e Golf van Rick Yancey, nu verkrijgbaar als speciale filmeditie en een set fietslampjes.

Prijsvraag:

Chloë Grace Moretz is ondanks haar jonge leeftijd al een behoorlijk bekend gezicht in Hollywood en ook niet bang voor de meer fysieke rollen. Zo Speelde ze aleen vampier, een weerwolf en zal ze komend jaar te zien zijn als de kleine zeemeermin in de gelijknamige film. Haar grote doorbraak was echter als een vigilante/superheld.

Wij wilden weten welke film de grote doorbraak betekende voor Chloë Grace Moretz welke best controversieel was gezien het geweld, taalgebruik en de jonge leeftijd van de heldin.

Het juiste antwoord was uiteraard de film Kick-Ass, uit de vele juiste inzendingen hebben we twee winnaars getrokken.

Michelle

&

Joy

 

Beide gefeliciteerd de prijzen komen zo snel mogelijk naar jullie toe

 

Trailer

 

 

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar