Site pictogram Movie Addicts

Winnaars The Conjuring 2 vrijkaartenactie (Nu in de bioscoop)

the_conjuring_2_15021606_ps_1_s-low

New Line Cinema’s bovennatuurlijke thriller The Conjuring 2 van James Wan (Furious 7), vertelt een nieuwe waargebeurde zaak uit de dossiers van het beroemde paranormaal onderzoekerskoppel Ed en Lorraine Warren. Oscar® genomineerde Vera Farmiga (Up In the Air, TV-serie Bates Motel) en Patrick Wilson (de Insidious films), keren terug in de rollen van Lorrain en Ed. Ze reizen, voor één van hun meest angstaanjagende onderzoeken, af naar Noord Londen, waar ze een alleenstaande moeder met vier kinderen helpen in een huis vol kwaadaardige geesten. De film volgt het wereldwijd succesvolle The Conjuring van Wan op en is de op een na hoogst scorende horror film aller tijden, op The Exorcist na.

In samenwerking met Warner Bros mogen  3×2 vrijkaarten en daarnaast 3 speciale notebookes en flashlights weggeven voor The Conjuring 2. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is via onderstaande link mee te doen met de prijsvraag.

Prijsvraag

Wij wilden weten op welke klassieker de serie Bates Motel op gebaseerd is waar Vera Farmiga al een paar seizoenen in schittert. Het juiste antwoord is uiteraard de klassieker Psycho van Master of Suspense Alfred Hitchcock

We hebben uit de vele goede ingestuurde antwoorden 3 winnaars mogen trekken.

Chrimo

&

Sabrina8992

&

dnm010

Gefeliciteerd!!! De kaarten en prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

 

#TheConjuring2

www.theconjuring2.nl

Copyright: © 2016 Warner Bros. Entertainment. All rights reserved.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar