Site pictogram Movie Addicts

Winnaars The Dark Tower Prijzenpakket-actie

Winnaars The Dark Tower Prijzenpakket-actie

Er bestaan andere werelden dan die van ons. The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks ‘De Donkere Toren’ van één van ’s werelds meest succesvolle schrijvers, Stephen King. De laatste scherpschutter, Gunslinger Roland Deschain (Idris Elba), is verwikkeld in een eeuwige strijd met Walter O’Dim, ook bekend als The Man in Black (Matthew McConaughey). Roland is vastbesloten om te voorkomen dat O’Dim de macht neemt over de Dark Tower, die het universum bij elkaar houdt. Het lot van meerdere werelden staat op het spel en alleen Roland kan de toren verdedigen tegen The Man in Black.

Al jaren werd er gesproken over een verfilming van de Donkere Toren serie van Stephen King en nu is het zover. In samenwerking met Triple P Entertainment en Universal NL mogen wij 2 prijzenpakketten weggeven met daarin een notitieblok en een vest.  Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

The Dark Tower betreft geen horrortitel zoals vele van Stephen King zijn verfilmingen dat wel zijn. Kunnen jullie nog Stephen King verfilmingen noemen welke geen horror betreft? Juiste antwoorden zijn natuurlijk The Shawshank Redemption, The Green Mile, Stand By Me en Hearts in Atlantis

Uit de vele juiste inzendingen hebben we twee winnaars getrokken

Marcel

&

Mitchel

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar