Site pictogram Movie Addicts

Winnaars The Foreigner vrijkaarten actie (Nu in de bioscoop)

Winnaars The Foreigner vrijkaarten actie (Nu in de bioscoop)

Wanneer de dochter van een Chinese restauranteigenaar in Londen wordt vermoord door IRA terroristen en de politie geen actie wil ondernemen, besluit haar vader er alles aan te doen om haar dood te wreken en zelf voor gerechtigheid te zorgen. The Foreigner is een strakke actiethriller van Martin Campbell (Casino Royal) met in de hoofdrollen Jackie Chan en Pierce Brosnan.

Jackie Chan wordt natuurlijk een dagje ouder, maar weet nog altijd hoe hij de strijd aan moet gaan zo bewijst hij in The Foreigner. Wij mogen in samenwerking met The Searchers 2×2 vrijkaarten voor de film weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Jackie Chan is natuurlijk internationaal bekend, maar dat is niets vergeleken bij zijn populariteit in China. Met zijn lange lijst van Hong Kong films wist hij vroeger door te breken en naam te maken als een van de grootste acteurs in Azië. Kunnen jullie drie Amerikaanse producties noemen waarmee Jackie Chan Internationaal definitief naam wist te maken? Juiste antwoorden waren onder andere Rumble in the Bronx, Shanghai Noon, Rush Hour, The Tuxedo.

Uit de vele juiste inzendingen hebben we twee winnaars getrokken

Mauricio1986

&

Chris

Gefeliciteerd!! De kaartjes zijn onderweg

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar