Site pictogram Movie Addicts

Winnaar The Girl on the Train vrijkaarten actie (Nu in de bioscoop)

the_girl_on_the_train_43008876_ps_1_s-low1

In The Girl on the Train, gebaseerd op de wereldwijde succesvolle debuutthriller van Paula Hawkins, zien we de gescheiden Rachel Watson (Emily Blunt). Tijdens haar reis ziet ze elke dag een in haar ogen perfect stel; Megan en Scott Hipwell (Haley Bennett, Luke Evans). Dit krijgt snel een keerzijde, Rachel ontdekt iets gruwelijks en de nachtmerrie waar ze in verzeilt raakt blijkt de waarheid, Rachel wordt onverklaarbaar gewond wakker en Megan is vermist. Terwijl Rachel verstrikt raakt in de vermissingszaak, gaat ze zelf op onderzoek uit…

The Girl on the Train is gebaseerd op de bestseller van Paula Hawkins en beloofd een intense en verrassende thriller te zijn. Wij mogen in samenwerking met E-One Benelux 2 vrijkaarten weggeven voor deze film en het enige wat je hoeft te doen om kan te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

The Girl on the Train is gebaseerd op een bestseller en zal zeker niet de laatste film zijn die dat is. Hollywood heeft de afgelopen jaren al een aardige reputatie opgebouwd met het verfilmen van bestsellers. Wij willen graag jullie favoriete boekverfilming weten. Echt foute antwoorden waren er niet behalve als er titels genoemd werden welke geen boekverfilmingen betrof. Prachtige titels als Gone Girl, One Flew over the Cockoo’s Nest, The Fault in Our Stars en The Lord of the Rings kwamen voorbij.

Uit de vele inzendingen hebben we 1 winnaar mogen trekken en dat is:

jkampmeijer

Gefeliciteerd!!! De vrijkaarten komen zo snel mogelijk jouw kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar