Site pictogram Movie Addicts

The Grand Tour komt naar Lapland en Rotterdam

11 oktober 2016 – Vanaf vandaag kunnen fans van over de hele wereld zich bij Amazon aanmelden voor de nieuwe show van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Met hun wereldwijde Grand Tour in Europa zullen ze eerst Finland en Nederland bezoeken. Het studio-onderdeel van het programma zal vooraf worden opgenomen voor een live publiek vanuit een tent in Lapland (Finland) en Rotterdam (Nederland).

Fans kunnen zich hier aanmelden voor de opnames in Nederland en hier voor Finland. De opnames in Rotterdam vinden plaats op zaterdag 22 oktober. The Grand Tour, opgenomen in 4K Ultra High Definition, zal exclusief voor Amazon Prime-leden worden gelanceerd op 18 november 2016.

eremy, Richard en James hebben getekend voor drie series van The Grand Tour. De nieuwe show is onderdeel van een wereldwijde tv-deal en het afgelopen jaar heeft het team al de hele wereld afgereisd om de eerste serie op spannende locaties te filmen. Het team heeft de tent al opgezet in Johannesburg en Californië en reist deze maand af naar Whitby in het Engelse Yorkshire. Fans kunnen op de hoogte blijven van al het nieuws en The Grand Tour volgen op Facebook, via Twitter en via www.amazon.co.uk/thegrandtour. Binnenkort zal bekend worden gemaakt op welke locaties de tent nog meer zal worden opgezet.

The Grand Tour past in de traditie van Amazon Prime Video’s van bekroonde en veelgeprezen shows en films. Prime Video is dé plek voor het streamen van Amazon Original en exclusieve series, zoals The Man in the High Castle, Transparent, Mr Robot, Preacher, Mozart in the Jungle, The Collection, Red Oaks en Bosch. Prime-leden kunnen streamen of downloaden van Prime Video en thuis of onderweg kijken, zodat ze nooit een aflevering van hun favoriete serie hoeven te missen.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar