Site pictogram Movie Addicts

The Leviathan: proof of concept Trailer

leviathan-concept-700x300

 

The Leviathan

Vorige week plaatste Ruairi Robinson deze proof of concept trailer voor The Leviathan. Zeer begrijpelijk kregen een paar grote namen binnen de sci-fi scene hier lucht van en wordt er inderdaad gesproken over het mogelijk uitwerken van het verhaal in een volwaardig script met de hulp van Neill Blomkamp (o.a. District 9) en Simon Kinsberg (scriptschrijver van meerderX-Men films en betrokken bij de nieuwe Star Wars films).

De synopsis van het verhaal is als volgt: Het is de 22ste eeuw en de mensheid is er in geslaagd andere planeten te koloniseren. Om sneller dan het licht te kunnen reizen hebben ze echter materie nodig welke uit de eieren gehaald dient te worden van de grootste wezens die ze tot dan toe ontdekt hebben. Voor deze gevaarlijke missies wordt gebruik gemaakt van ‘vrijwillige’ krachten.

Ruairi Robinson (The Last Days on Mars) was eerder gelinked om de live action remake van Akira te maken (iets wat godzijdank nog steeds niet van de grond is gekomen) maar lijkt met deze trailer potentieel goud in handen te hebben.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar