Site pictogram Movie Addicts

Winnaars The Magnificent Seven actie (Nu in de bioscoop)

the_magnificent_seven_02038311_ps_1_s-low1

Het stadje Rose Creek wordt met harde hand bestuurd door meedogenloze industrieel Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard). De wanhopige inwoners huren outlaws, bounty hunters, gokkers en huurlingen in, zeven strijdlustige mannen om hen te beschermen: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) en Red Harvest (Martin Sensmeier). Deze magnificent seven bereiden zich voor op de gewelddadige confrontatie waarbij er meer dan alleen maar geld op het spel staat.
Het is even wat rustiger geweest aan het westernfront op film gebied, maar dit jaar is er weer genoeg te beleven in het wilde westen en de remake The Magificent Seven moet daarbij het hoogtepunt worden.Wij mochten 2×2 vrijkaarten en T-Shirts van deze film weggeven. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken op deze prijzen was mee te doen met de prijsvraag.
Wij wilden weten met welke acteurs uit The Magnificent Seven Antoine Fuqua, buiten Denzel Washington, al eerder mee had samengewerkt.  Juiste antwoorden waren natuurlijk Brooklyn’s Finest met Vincent D’Onofrio en Ethan Hawke (welke ook in Trainings Day te zien was) en Haley Bennett in the Equalizer
Uit de vele juiste inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken namelijk:

inkiepinkie123

&

marshmallow

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar