Site pictogram Movie Addicts

Winnaars The Mummy prijzenpakketactie (Nu in de bioscoop)

Winnaars The Mummy prijzenpakketactie (Nu in de bioscoop)

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Tom Cruise besloot dat het tijd werd om de aloude filmmonsters opnieuw tot leven te brengen en met The Mummy is daar het eerste hoofdstuk in The Dark Universe welke uit een hele reeks films moet gaan bestaan. Wij mogen in samenwerking met Universal NL en Triple P Entertainment t-shirt en 3×2 vrijkaarten voor de film weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te mailen op onderstaande prijsvraag.

Prijvraag

Tom Cruise trekt in The Mummy ten strijden tegen het kwaad, maar in welke film behoorde hij zelf tot een van de klassieke filmmonsters? Het goede antwoord was uiteraard Interview With the Vampire waarin hij de rol van Lestat vertolkte

Uit de vele juiste antwoorden hebben we 3 winnaars getrokken

Peter

&

Jason

&

mdek

 

Gefeliciteerd!!! De vrijkaarten en T-Shirt zijn onderweg!!!!.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar