Site pictogram Movie Addicts

Winnaars The Only Living Boy in New York Vrijkaartenactie

Winnaars The Only Living Boy in New York Vrijkaartenactie

De net afgestudeerde talentvolle Thomas (Callum Turner) leidt een comfortabel leven in New York. Alles verandert echter wanneer hij ontdekt dat zijn vader (Pierce Brosnan) een affaire heeft met de bloedmooie Johanna (Kate Beckinsale). Thomas wil zijn moeder beschermen, maar raakt steeds meer geobsedeerd door zijn vaders affaire en diens minnares in het bijzonder. Gelukkig wordt Thomas bijgestaan door zijn excentrieke buurman (Jeff Bridges), die geregeld met hem door New York struint en hem van vaderlijke adviezen voorziet. The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack. De regie is in handen van Marc Webb, die eerder 500 Days of Summer en The Amazing Spiderman maakte.

Regisseur Marc Webb (500 Days of Summer) heeft een druk jaar achter de rug aangezien het gevoelige en mooie drama Gifted ook nog uitkomt van zijn hand. In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij 2×2 vrijkaarten voor The Only Living Boy in New York weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Regisseur Marc Webb heeft een groot verleden als regisseur van videoclips, maar heeft zich ook al eens gewaagd aan het superhelden genre. Weten jullie welke superhelden film hij geregisseerd heeft? Het juiste antwoord was natuurlijk The Amazing Spiderman

Uit de vele juiste antwoorden hebben we 2 winnaars getrokken

Sil

&

Peter

Gefeliciteerd!!!! En veel plezier bij de film!!!!

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar