Site pictogram Movie Addicts

Winnaars The Purge: Election Year vrijkaartenactie (Nu in de bioscoop)

the_purge_election_year_02038125_ps_7_s-low(1)

Twee jaar nadat voormalig politie-sergeant Barnes besloot om tijdens de purge de persoon die zijn zoon dood reed niet te vermoorden is hij nu werkzaam als hoofd beveiliging van Senator Charlene Roan. Charlene Roan doet ook mee met de presidentsverkiezingen en een van haar belangrijkste campagne punten is het stopzetten van The Purge. Dit maakt haar samen met haar medewerkers en dus Barnes het ideale doelwit tijdens de The Purge.

Wij mochten in samenwerking met Universal Nederland 2×2 vrijkaarten weggeven voor deze actie-horror titel. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Frank Grillo keert terug als Barnes in dit inmiddels derde deel uit The Purge serie. Frank Grillo speelt echter niet altijd de held. Kan jij ons minimaal 1 titel van een film of serie geven waarin Frank Grillo the Bad-Guy speelt? Uiteraard werd heel vaak Captain America genoemd, maar alleen met Winter Soldier of Civil War was dit antwoord natuurlijk juist. Andere antwoorden waren Prison Break (was ie echt een Bad-Guy??) Pride & Glory The Grey.

Uit de vele juiste inzendingen hebben 2 winnaars getrokken namelijk:

LuckyB

&

Amunske

Gefeliciteerd!!! De kaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op!!!

www.thepurgeelectionyear.nl

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar