Site pictogram Movie Addicts

Winnaar The Red Turtle actie (Nu in de bioscoop)

the_red_turtle_51000107_ps_1_s-low(1)

In de film volgen we de grote etappes van het leven aan de hand van het verhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen.

De Nederlandse Michael Dudok de Wit geld al jaren als een grote belofte binnen de animatie wereld. Niet voor niets won hij de Oscar voor Best Animated Short in 2001. Nu is daar eindelijk zijn eerste feature onder de vlag van Studio Ghibli, welke jarenlang het huis was van Oscarwinnaar Hayao Miyazaki (o.a. Spirited Away). In samenwerking met Lumiére, welke de film hier uitbrengt, mochten wij 2 vrijkaarten weggeven samen met de DVD van The Wind Rises (laatste film Hayao Miyazaki). Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Studio Ghibli staat al jarenlang bekend om het maken van prachtige animatiefilms welke met regelmaat de concurrentie aan kunnen gaan met de veel duurdere Amerikaanse producties. Het hoogtepunt was natuurlijk de Oscar wist voor Spirited Away van Hayao Miyazaki. Maar weet jij ook hoeveel Oscar nominaties voor beste animatiefilms Studio Ghibli in totaal heeft ontvangen? Het juiste antwoord is natuurlijk 5 nominaties waarvan 1 verzilverd

Uit de vele goede antwoorden hebben we 1 winnaar mogen trekken.

JasonM

Gefeliciteerd!!! de vrijkaarten en de DVD komen zo snel mogelijk jouw kant op.

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar