Site pictogram Movie Addicts

Winnaar The Visit DVD-actie (Nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray)

Untitled(47)

Becca (Olivia DeJonge) en haar jongere broertje Tyler (Ed Oxenbould) gaan een weekje logeren op de afgelegen boerderij van hun grootouders in Pennsylvania. Ze ontdekken echter al snel dat er iets mis is met hun familieleden. De kinderen ontdekken verontrustende zaken bij hun opa en oma en het veilig thuis komen lijkt steeds moeilijker te worden. The Visit is de nieuwe thriller van regisseur, producent en scenarioschrijver M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Signs) en producent Jason Blum (Paranormal Activity, The Purge en Insidious).

M. Night Shyamalan heeft de afgelopen jaren weinig bijzonders gemaakt nadat in 1999 hij groots doorbrak met the Sixth Sense, het niveau welke hij daarna nooit meer gehaald heeft maar nog wel een paar keer in de buurt kwam. Met The Visit revancheert hij zich voor een paar ronduit slechte films en weet hij ons weer iets fris en verrassends te serveren. Wij mogen in samenwerking met Triple P Etertainment en Universal Home Entertainment NL de DVD van The Visit weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord op onderstaande vraag te geven.

Prijsvraag:

M. Night Shyamalan was dit jaar genomineerd voor de Razzie Redeemer Award dankzij The Visit. Wij willen weten voor welke films hij daadwerkelijk Razzies gewonnen heeft. De films waar hij Razzies gewonnen heeft zijn Lady in the Water en The Last Airbender en voor The Happening en After Earth was hij alleen genomineerd.

Uit de vele juiste inzindingen hebben we een winnaar getrokken en dat is:

Kimberley

Gefeliciteerd!!!! De DVD komt zo snel mogelijk jouw kant op.

 

 

Trailer

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar