Site pictogram Movie Addicts

Thema Halloweenfeest Amsterdam Spook bekend

Thema Halloween-kostuum feest bekend

Amsterdam Spook presenteert de 15e editie van het jaarlijkse Halloween-kostuumfeest op zaterdag 31 oktober 2015 in nachtclub Panama. Elk jaar heeft het feest een ander thema. Vorig jaar veroordeelden we jullie, vuile zondaars, tot de vurige krochten van de hel met het thema The Underworld. Dit jaar wordt er gebeest tijdens het MONSTER BASH!

 

Het kostuumfeest MONSTER BASH is onderdeel van het zesde Amsterdam Halloween Festival van Spook, dat plaatsvindt van 29 oktober tot en met 1 november 2015.

 

Monsterfeest!

Het thema van Amsterdam Spook voor Halloween 2015 is een ode aan de subculturen van rockabilly & psychobilly, vintage horror, popart en monsters uit B-films. Zet je kuif dus alvast in het vet en haal de petticoats tevoorschijn. Dit jaar wordt er gebeest tijdens het MONSTER BASH!

Groovy geesten en duistere daddy-o’s

De dresscode: geen kostuum = geen entree. Alles mag! Het thema van 2015 draait om vintage horror, retro stijlen, popart, psychobilly, rockabilly en klassieke monsters. Alle monsters zijn welkom – denk aan personages als de Wolfman, Mummy, Invisible Man, Swamp Thing, Dr. Frankensteun en zijn monsters, de Munsters en de Addams Family. Of rock de retrolook met popart-zombies, vintage vampieren, retro ondoden zoals Elvis, The Fonz of Grease, gemuteerde serveersters met petticoats en rock-’n-roll-rebellen met een ‘pompadour’.

Een nacht om te ontleden

Geld & andere prijzen voor: Beste Groep/Duo, Best Volgens Thema Gekleed en Origineelste Kostuum. Dit jaar is er een extra prijs voor de Koning & Koningin, Koningin & Koningin of Koning & Koning van het MONSTER BASH! Om kans te maken op de kostuumprijzen moet je voor middernacht binnen zijn.

Line-up van 2015

Verwacht een bloedstollende line-up van meer dan 35 artiesten en dj’s, een decor waar je een moord voor zou doen, schitterende kostuums en een originele Halloweensfeer die gewoonweg niet overtroffen kan worden. Van slangenmensen tot bodypainters tot poppenspelers en steltenlopers en van SFX-artiesten tot de beste dj’s van Amsterdam: dit is Halloween op z’n best. De line-up van dit jaar wordt eind augustus bekendgemaakt.

Voorverkoop & Early Spooks te koop vanaf 8 juli

Kaarten voor het MONSTER BASH in de voorverkoop kosten €24,50 en zijn vanaf 8 jui verkrijgbaar via www.halloweenamsterdam.com. Een beperkt aantal Early Spooks-kaarten (4 voor 3) is ook vanaf die datum verkrijgbaar. Koop je kaarten ruim op tijd, want het feest is elk jaar uitverkocht.

Over Spook

Wat maakt Spook anders dan de rest? Halloween van Amsterdam Spook, ontstaan uit het ondergrondse, geeft een grappige, originele draai aan Halloween. We nemen onszelf niet al te serieus. Het gaat niet om bekende dj’s of mensenmassa’s. Het zijn de kostuums, thema’s, aankleding, performers, SFX-artiesten, creatieve samenwerkingsverbanden en vrijgevochten buitenbeentjes die het kloppend hart van deze evenementen zijn.

The Monster Bash
Halloween kostuumfeest
Panama Amsterdam

31 oktober 2015, 21.30 – 05.00
Kaarten 24,50
www.halloweenamsterdam.com

Meer informatie op: www.amsterdamspook.com / www.halloweenamsterdam.com    

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar