Site pictogram Movie Addicts

Winnaars top 10 horror 2015 actie

Top Horrortitels 2015

Het jaar is bijna voorbij en overal schieten de lijstjes uit de grond (wij zijn er nu ook één aan het afronden), maar wat horrortitels betreft leek het ons leuk om jullie de lijst te laten maken, oftewel wat waren jullie favoriete horrortitels van 2015.

Onder de inzendingen gaan we een aantal horrortitels weggeven en het leuke was er waren geen foute inzendingen (zolang het maar titels betrof uit 2015).

De top 10 horror titels door jullie samengesteld met bij de top-3 erachter de winnaars welke uiteraard ook gestemd hebben op deze favorieten

1. It Follows, Vincent wint 3 DVD-titels

2. Crimson Peak, Jonathan wint 2 DVD-titels

3. The Visit, Nina wint 1 DVD

4. The Final Girls

5. Knock knock

6. Sinister 2

7. Tremors 5

8. Deathgasm

9. Insidious Chapter 3

10. Paranormal activity: The Ghost Dimension

 

Met grote overmacht won It Follows deze strijd (heel toevallig ook mijn eigen favoriet) en Crimson Peak werd ook afgetekend 2de. Daar achterlag het een stuk dichter bij elkaar en wist The Visit ternauwernood The Final Girls (Limited Imagine Editie winnaar) voor te blijven. Het leuke is dat er drie titels in staan welke hier geen reguliere bioscooprelease hebben genoten. Er staan ook 3 titels in welke vervolgen zijn waaruit blijkt dat wanneer er eenmaal een succesformule is gemaakt een vervolg toch altijd aandacht krijgt.

 

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar