Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Uilenbal DVD-actie (Nu verkrijgbaar)

Winnaars Uilenbal DVD-actie (Nu verkrijgbaar)

Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral (Hiba Ghafry) die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi (Jashayra Oehlers), de stoere Jason (Matheu Hinzen) en de verlegen Vito (Felix van de Weerdt). Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepiep’s botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

In samenwerking met Just en Your Media mochten we maar liefst 5 DVD’s van deze leuke familiefilm weggeven. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoordt te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Uilenbal is niet de eerste film waarin de hoofdpersoon veel om een dier geeft. Kunnen jullie nog drie Nederlands familiefilms noemen waarbij dieren een belangrijke rol spelen? Goede antwoorden waren onder andere Jack besteld een broertje, Minoes, Meester Kikker, Apenstreken en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 5!!! winnaars getrokken.

 

beertje10

&

Jeanieke

&

Marieke

&

Michelle

&

Raymond

 

Gefeliciteerd!!!! De DVD komt zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar