Site pictogram Movie Addicts

Under the Silver Lake geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Filmfestival van Cannes 2018

Filmdistributeur The Searchers kondigt met trots aan dat de mysterieuze thriller Under the Silver Lake geselecteerd is voor de Officiële Competitie van het Filmfestival van Cannes (8 t/m 19 mei 2018). De film Under the Silver Lake wordt deze zomer uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Regisseur David Robert Mitchell wist een paar jaar geleden te scoren met de ijzersterke horrorfilm It Follows en hij keert deze zomer eindelijk terug met ogenschijnlijk net zo’n mysterieuze thriller

 

Op een mooie, zwoele avond in Los Angeles maakt de jonge Sam (Andrew Garfield) kennis met zijn aantrekkelijke buurvrouw Sarah (Riley Keough). Wanneer zij de volgende ochtend op mysterieuze wijze blijkt te zijn verdwenen, begint Sam aan een surrealistische zoektocht. Beetje bij beetje ontsluiert hij een sinister complot dat de hele stad lijkt te beheersen.

De mysterieuze thriller Under the Silver Lake is geschreven en geregisseerd door David Robert Mitchell, bekend van de horrorhit It Follows. De cast bestaat onder andere uit Andrew Garfield (Hacksaw Ridge,The Amazing Spider-Man), Riley Keough (The Girlfriend Experience, American Honey) en Topher Grace (Spider-Man 3, That ’70s Show).

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar