Site pictogram Movie Addicts

Universal en Paramount brengen 16 maart diverse ijzingwekkende horrors uit op DVD & Blu-ray

Het jaar is snel aan de gang gegaan met een een paar horrorfilms in de bioscoop, maar ook voor thuis komt er genoeg leuks aan. Zo brengen Universal en Paramount vanaf 16 maart in totaal 4 horrortitels uit op DVD en Blu-Ray en gezien de diversiteit is er voor ieder wat wils. En dan komt het leuke nieuws houdt ons in de gaten als je geinteresseerd bent in 1 of meerdere titels want wij gaan hier leuke acties voor houden in maart.

 

Paranormal Activity 5: Ghost Dimension vanaf 16 maart op DVD, Blu-ray en 3D Blu-ray

Op DVD, Blu-ray en Blu-ray 3D van het laatste hoofdstuk van de grensverleggende horrorreeks Paranormal Activity tref je de ongecensureerde versie van de film aan. Voor de echte liefhebber is er filmmateriaal toegevoegd dat te intens was voor de bioscopen. Wanneer een nieuw gezin zijn intrek neemt in het oude huis van Katie (Chloe Csengery) en Kristi (Jessica Tyler Brown), ontdekken ze een mysterieuze videocamera die de aanwezigheid van een oud kwaad onthult dat hun leven begint te terroriseren. De ziel van hun jongste dochter is in gevaar en ze moeten terugvechten tegen deze demonische bedreiging voordat ze de volgende slachtoffers worden…

Crimson Peak vanaf 16 maart DVD en Blu-ray

De jonge, aspirerend schrijfster Edith Cushing (Mia Wasikowska) wordt verscheurd door haar liefde voor haar jeugdvriend (Tom Hiddleston) en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Ze probeert te ontsnappen aan de geesten uit haar verleden en komt terecht in een huis dat ademt, bloedt en onthoudt… Het spookachtige huis staat bovenop een berg van bloedrode klei. Ze ontdekt al snel dat het huis een mysterieus verleden heeft vol geheimen die haar achtervolgen. Crimson Peak is de nieuwe, duistere en huiveringwekkende film van regisseur Guillermo Del Toro (Pan’s Labyrinth, Hellboy).

The Visit vanaf 16 maart verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Becca (Olivia DeJonge) en haar jongere broertje Tyler (Ed Oxenbould) gaan een weekje logeren op de afgelegen boerderij van hun grootouders in Pennsylvania. Ze ontdekken echter al snel dat er iets mis is met hun familieleden. De kinderen ontdekken verontrustende zaken bij hun opa en oma en het veilig thuis komen lijkt steeds moeilijker te worden. The Visit is de nieuwe thriller van regisseur, producent en scenarioschrijver M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Signs) en producent Jason Blum (Paranormal Activity, The Purge en Insidious).

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse vanaf 16 maart op DVD en Blu-ray

Scouts Ben (Tye Sheridan), Carter (Logan Miller) en Augie (Joey Morgan) bundelen hun krachten met een badass serveerster Denise (Sarah Dumont) om ’s werelds meest onwaarschijnlijke team van helden te vormen. Wanneer hun rustige stad wordt geteisterd door zombies vechten zij voor de badge van hun leven. De scoutingvaardigheden van de helden worden behoorlijk op de proef gesteld wanneer zij de mensheid proberen te redden van de ondoden.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar