Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Valentijnsactie!!! Ja, ik wil! (vanaf 17 februari verkrijgbaar op DVD)

jaikwil1(1)

Roos (Elise Schaap) is mooi, leuk, succesvol en begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger) en best friend forever (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer). Men zegt wel: “Van een bruiloft komt een bruiloft”, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze ‘Ja, ik wil!’ zal zeggen?

17 februari komt de romantische komedie Ja, ik wil! uit op DVD en wij mogen in samenwerking met Entertainment One Benelux 3 DVD’s weggeven van deze romantisch komedie. Om kans te maken willen we heel simpel jullie favoriete romantische films weten.

Prijsvraag

Wij wilden jullie meest romantische films weten en kregen een behoorlijk divers rijtje titels terug. Vijf titels werden er het meest genoemd waarbij de de nummer 2 al veel genoemd werd, maar de nummer 1 op meer dan de helft van de lijstjes terug te vinden was.

1. The Notebook

2.Titanic

3. Love Actually

4. Pretty Woman

5. Alles is liefde

 

Iedereen bedankt voor de inzendingen zodat we dit romantische lijstje konden maken. De volgende deelnemers worden beloond met de DVD van Ja, ik wil!

Christel
&

mabo

&

Jax

Iedereen een fijne valentijnsdag!!!!

Trailer

The Notebook trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar