Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Verschrikkelijke Ikke 3 Prijzenpakket actie ( Nu in de bioscoop)

Winnaars Verschrikkelijke Ikke 3 Prijzenpakket actie ( Nu in de bioscoop)

Gru, Lucy, Margo, Edith, Agnes en natuurlijk de Minions zijn terug in het alweer derde deel uit de Verschrikkelijke Ikke (Despicable Me) serie. Gru werkt nog altijd als geheim agent met Lucy aan zijn zijde alleen gaat dit niet altijd even goed. Zijn grootste vijand Balthazar Bratt zorgt er zelfs voor dat Gru en Lucy ontslagen worden. Als klap op de vuurpijl krijgt hij het ook aan de stok met de Minions. Enige lichtpunt is de onthulling dat Gru een tweelingbroer blijkt te hebben, maar of hij hier zo gelukkig van wordt?

In samenwerking met Triple P Entertainment en Universal NL mogen wij 4 prijzenpakketten weggeven bestaand uit een een stresstoy en stickervellen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

In de Engelstalige versie wordt de stem van de schurk ingesproken door Trey Parker. Van welke bekende animatie serie is hij een van de bedenkers en doet daar ook veel stemwerk? Het juiste antwoord is natuurlijk South Park

Uit de vele juiste inzendingen hebben we drie 4 winnaars getrokken

Josh

&

Bradley

&

Presley

&

Otis

Gefeliciteerd de prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar