Site pictogram Movie Addicts

Verslag Angry Birds premiére

Afgelopen zaterdag, toen het eigenlijk te warm was om binnen te gaan zitten, was er de première van Angry Birds: De film. In aanwezigheid van de Nederlandse stemmencast en de drie hoofdfiguren Red, Chuck en Bomb was er veel aandacht voor de fans en werd er ook aan alle aanwezige gedacht. Zo werden er buiten en binnen zowel voor als na de film Angry Bird ijsjes uitgedeeld zodat de hitte ook beter te verdragen was. Uiteraard waren er veel kinderen die grote fan zijn van Enzo Knol, Nederlands bekendste vlogger, en eerlijk is eerlijk hij beloond die aandacht met veel plezier en ging dan ook veelvuldig op de foto met fans. Buiten was het even wachten op een optreden van Ruben Annink welke de titelsong van de Nederlandse versie zong en dit deed hij, ondanks zijn veel te warme kledij, met verve.

Het was af en toe even zoeken naar Red in de menigte

 

Ruben(stem van de koning van de varkens) kan zich in het echte leven wel vermaken met de Angry Birds en liet zich net als de rest van de cast graag op de foto zetten.

 

 

De film zelf was zeer vermakelijk voor zowel jong als oud (ja zelfs de Nederlandse versie) en de bezoekers werden allen beloond met een goed gevulde goodybag waar de kinderen nog wel even plezier aan zullen beleven. Binnenkort meer over de film met een uitgebreide recensie (hopelijk dan ook de Engelstalige versie gezien. Wij hebben in ieder geval genoten van het weer en de fantastische sfeer. Een pluim ook voor de aanwezige stemmencast en in het bijzonder Enzo Knol welke bereid waren om ook na de film nog veelvuldig met fans op de foto te gaan kortom een hele leuke première.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar