Site pictogram Movie Addicts

Verslag en review Baywatch bij Pathé @The Beach

Verslag en review Baywatch bij Pathé @The Beach

Baywatch Première van Universal Pictures NL in Scheveningen bij Pathé @the Beach Na een hartelijk ontvangst van Universal Pictures NL en verschillende Baywatch goodies kon je plaats nemen op de tribune of op het strand (opblaasbare zitzak, stoel, kleed). Voor en tijdens de film werden pizza’s (Domino’s Pizza’s) en kleden uitgedeeld, door Baywatch lookalikes, aan het aanwezige publiek. Na een korte inleiding van Universal Pictures NL begon de film.

Het verhaal

Het eerste deel van de film bestaat uit de kennismaking met het Baywatch team. Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) is de lokale held van Emerald Bay en begroet elk vriendelijk gezicht en wordt erkend als een lokale legende dankzij de vele mensen die hij heeft gered. Zijn life guarding unit bestaat dan al uit Stephanie Holen (Ilfenesh Hadera) en CJ Parker (Kelly Rohrbach). Het nieuwe zomerseizoen komt eraan en Baywatch begint met de zoektocht naar 3 nieuwe rekruten. Na een aantal proeven van bekwaamheid wordt het team versterkt door: de mooie Summer Quinn (Alexandra Daddario), de nerd met inzet Ronnie Greenbaum (Jon Bass) en als laatste de 2x Olympische zwemmer Matt Brody (Zac Efron). Na de kennismaking met het personeel begint het uiteindelijke verhaal. Kort samengevat gaat het over een zakenvrouw genaamd Victoria Leeds (Priyanka Chopra) die Emerald Bay wil overnemen en wilt dit bewerkstelligen door middel van chantage en met de invoer van drugs. Mitch vindt dat het de taak van het Baywatch Team is, waar Matt het niet mee eens is, om dit te bewijzen maar hij wordt daarin tegengewerkt door de lokale politieagent Sgt. Ellerbee (Yahya Abdul-Mateen II). Tussendoor worden er verschillende moorden gepleegd en ontstaan er vele surrealistische situaties (o.a. in een utopsiekamer) waarbij het team opzoek gaat naar de bewijslast. Hoe gaat dit aflopen?

Conclusie

Op het acteerwerk was niets aan te merken. Dwayne Johnson zet een sterke teamleider neer met enorm plichtsgevoel. Ook Zac Efron vertaalde zijn rol van een zelf ingenomen arrogante eikel naar een aardige lieve collega goed. De rest van de cast zorgde voor een goede fundering van het verhaal. Ook al is het een flinterdun verhaal en gaan we van serieus naar onderbroekenlol (een boel penisgrappen) is het een dolkomische film om samen met je vriendinnen en/of vriend te gaan zien (de dames op de tribune hadden de tijd van hun leven) en daarom geef ik deze feelgood film dan ook een dikke zeven.

Nog een tip van de schrijver: zorg dat je dikke kleding meeneemt want het wordtkoud als je stilzit! bij Pathé@the Beach

Graag zou ik Universal NL, Pathe @ the Beach en Domino’s Pizza willen bedanken voor de goed verzorgde Baywatch Première! Tot de volgende ontmoeting.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar