Site pictogram Movie Addicts

Verslag Halloween Horror Show 2017

Zoals de afgelopen paar jaar waren wij van Movieaddicts er ook weer bij de Halloween Horror Show. Voor mij was het dit jaar de 4e keer.

We begonnen met The Autopsy of Jane Doe. Deze film speelt zich af in een mortuarium van vader en zoon die lijken onderzoeken. Terwijl zoonlief zich klaar maakt voor een avondje op stap met zijn vriendin brengt de sheriff een nieuw lijk binnen. De autopsie op dit lijk blijkt meer mysteries op te roepen dan dat het vragen beantwoord. Vader en zoon proberen ondertussen het mysterie op te lossen voordat zij zelf onderdoor gaan aan de vreemde gebeurtenissen. Voor mensen met een zwakke maag is deze film niet echt geschikt, maar een geslaagde opening was het zeker wel!!

Na afloop een kleine pauze van 15 min waarbij ik zelf weer even bijtank voor de volgende film met een hotdog en cola. Beginnen we aan de 2e film en dit is Jigsaw. Na ongeveer 10 jaar is er weer eens een Saw film in de bioscoop wat wel opviel was dat hier wat meer gore in zat zoals in Saw 3D. Ik had wel wat meer verwacht van deze film en vele bezoekers met mij. Maar een echte Saw film was het absoluut. Bij afloop van de film weer gauw bijtanken want de inkakker begon te komen.

Snel was ik naar beneden gelopen om de prijs uitreiking voor beste kostuum even te filmen en weer snel terug naar me plek voor de derde film. De winnaars van de beste kostuums waren Donny Darko en een Predator op de 5e plek, 4e plek was voor een vampier, 3e plek is een chirurg met allemaal littekens, de 2e plek voor de man met een spijker in zijn neus was een apart geval. Degene die eerste waren geworden waren al weg helaas waardoor de plekken iets verschoven.

Op naar de derde film Don’t Hang Up. De film gaat over treiter telefoontjes waarbij de treiteraars zelf onder de hand worden genomen zoals Jan Doense al zei begon de film vreselijk irritant, maar als dat eenmaal voorbij is begint de horror pas echt. Deze film vond ik wel een beetje het saaiste van de nacht. Na deze film begon de bioscoop langzaam leeg te lopen en alleen de die hard horrorfans zaten nog in de zaal, waaronder ikzelf natuurlijk.

Na even een kop koffie en weer een hotdog naar binnen te hebben gewerkt op naar de laatste film It Stains The Sands Red. Geheel onaangekondigd werd toen de eerste plaats van de kostuum wedstrijd opgeroepen dit was een Billy Pop uit Saw en nou ga ik je zeggen dat was ik zelf. Dus weer hals over kop naar beneden lopen om de prijs in ontvangst nemen. Op naar de laatste film It Stains The Sands Red is een lekkere zombiefilm wanneer je vriendje gedood wordt en jij je uit de voeten maakt terwijl een hongerige zombie in een bloed hete woestijn achter je aan zit piep je wel anders. De film zelf was wel lekker als afsluiter en na afloop van de marathon Mr. Horror nog even bedankt en lopend naar Amsterdam CS gegaan voor de reis naar huis waarbij ik op Leiden erg chagrijnig werd want de eerste bus ging pas uren later vanaf Leiden CS. Na een uurtje lopen en een ontbijt van McDonald’s tussendoor eindelijk bij mijn ouders aangekomen om mijn auto te halen en ook me bed in te duiken. De Halloween Horror show was weer een top nachtje en waarschijnlijk ben ik er volgend jaar weer bij dus tot dan!!!!

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar