Site pictogram Movie Addicts

Verslag Smurfenpremière

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De première van de nieuwste smurfenfilm “De smurfen en het verloren dorp”. Mijn zoon en zijn vriendje hebben er enorm naar uitgekeken. Aangekomen bij pathe arena lag de blauwe loper al klaar. Wij werden ontvangen door enthousiaste medewerkers én 3 smurfen, Grote smurf, Smurfin en Klungelsmurf. Uiteraard wilden de mannen even op de foto, wat ook geen enkel probleem was.


De organisatie had echt een feest gemaakt van deze première. Iedereen kreeg bij binnenkomst een soort waaier met de afbeelding van een smurf, die zou later vooral voor de volwassenen nog goed van pas komen. Beneden was er een groot podium waarop de smurfen samen met de presentator de kinderen vermaakten. Smurfendans, liedjes, een soort prijzenshow, het kwam allemaal langs. Boven waren er activiteiten voor de kinderen. Zo kon je een coole smurfentattoo laten zetten en er lagen op diverse tafels kleurplaten en potloden. Er liepen medewerkers van pathe rond met manden gevuld met kleine croissants en krentenbolletjes. Ook liepen zij rond met manden met bananen en bakjes druiven. Voor de volwassenen was er koffie en thee, en een lekkernij (een koek of een muffin). Er was ook een stand waar je een soort limonade uit kon proberen van Cool Bear, een soort natuurlijke drank. Voor de kinderen waren er zakjes zoete popcorn. Alles begeleid door enthousiaste medewerkers van pathe.


Het enige minpunt was dat er erg veel tijd zat tussen de opening (12.00 uur) en de opening van de zalen (13.00uur). Iedereen verzamelde zich boven, waardoor het erg warm en druk werd (hier kwamen de waaiers dan van pas, zodat je je wat koelte toe kon wuiven). Een uur wachten is écht te lang, ondanks al het vermaak. Kinderen hebben dat na een tijdje wel gezien en willen naar de film.
Eenmaal in de zaal zagen we op elke stoel een goedgevulde goodiebag. Er zaten allemaal smurfenspullen in ( servetten met smurfen, zakdoek met smurfen, smurfenarmbanden, smurfenblocknootje etc.) . Ook een lekker flesje water, wat na de warme drukte bij het wachten heerlijk was. De film starte vrij snel, weinig reclame van tevoren en dat was top, zeker voor de kids.

Na de film was er voor iedereen nog een heerlijk smurfenijsje. De mannen hebben genoten van deze première, het was verder allemaal top geregeld!

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar