Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Veteran DVD-actie, nu verkrijgbaar op DVD

VeteranDVD(1)

Na het succesvol oprollen van een bende met behulp van zijn arrestatieteam, wordt de slimme rechercheur Do-chul getrakteerd op een avondje in een luxe club. Hier ontmoet hij de verwende, aan drugsverslaafde Teaoh, zoon van de multimiljonaire Sin-jin Group-oprichter. Het onbeschofte gedrag van Tea-oh bevalt Do-chul niet en hij besluit zijn leven te gaan onderzoeken, tot zijn baas hem hierin tegenhoudt. Als er dan een zelfmoordpoging wordt gedaan door een vriend van Do-chul, in het gebouw van Sin-jin, start hij alsnog zijn onderzoek om achter de waarheid van dit voorval te komen en hij laat zich hierin niet tegenhouden door de macht die Sin-jin en zijn mannen hebben…

Veteran heeft al een succesvolle run langs verschillende festivals over de hele wereld erop zitten en is nu sinds kort verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray. Wij mogen in samenwerking met Splendid Benelux een aantal DVD’s van deze Koreaanse toptitel weggeven. Om kans te maken hoef je alleen je gegevens hieronder in te vullen.

We maakten het jullie niet moeilijk omdat we ook veel mensen de kans gunde op deze zeer vermakelijke en sterke actie-komedie. Uit de vele aanmeldingen hebben we drie winnaars getrokken:

Hester

&

Jannie

&

Rika

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar