Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaarten-actie Steve Jobs ( Nu in de bioscoop)

steve_jobs_02038061_ps_1_s-low(1)

De film is een intiem portret van genie Steve Paul Jobs, CEO en oprichter van Apple, gespeeld door Michael Fassbender. Steve Jobs neemt ons mee achter de schermen van de digitale revolutie met een lancering van drie iconische producten, eindigend met de onthulling van de iMac in 1998. Kate Winslet vertolkt de rol van Joanna Hoffman, zijn toenmalige hoofd marketing. Steve Wozniak, de mede- oprichter van Apple wordt gespeeld door Seth Rogen en Jeff Daniels is te zien als voormalig Apple CEO John Sculley.

Steve Jobs wordt gezien als een van de gedoodverfde favorieten komend jaar bij onder andere de Oscars en wij kunnen verklappen dat dit zeker niet onterecht is. Wij zijn daarom ook blij dat we in samenwerking met Universal NL 2×2 vrijkaarten mogen weggeven. Om kans te maken op de vrijkaarten hoef je alleen via onderstaande link mee te doen met de prijsvraag en ons het juiste antwoord toe te sturen.

Prijsvraag

Wij wilden weten met welke film Danny Boyle een Oscar had gewonnen. Het juiste antwoord was uiteraard Slumdog Millionaire.

Uit de inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken.

Diny

&

fliptus

Gefeliciteerd!!! De kaarten komen zo snel mogelijk jullie kant op, wij wensen jullie alvast veel kijkplezier bij deze topper!!!!

www.stevejobsdefilm.nl

Trailer

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar