Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Vrijkaarten-actie The 9th Life of Louis Drax (Nu in de bioscoop)

the_9th_life_of_louis_drax_43008848_ps_1_s-low-1-1

De spannende thriller The 9th Life of Louis Drax vertelt het verhaal over de kleine Louis die wonder boven wonder een val van een hoge rots overleeft. Terwijl hij in coma ligt, blijkt de toedracht tot zijn val een waar mysterie. De vader van Louis (Aaron Paul) is spoorloos verdwenen en moeder (Sarah Gadon) staat voor een groot raadsel. De charmante kinderneuroloog Dr. Allan Pascal (Jamie Dornan) ontfermt zich met grote zorg over Louis die in zijn coma signalen blijkt uit te zenden. Hierdoor wordt ook hij meegesleurd in het mysterie. The 9th Life of Louis Drax is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Liz Jensen, de regie is in handen van Alexandre Aja (Horns).

Alexandra Aja komt na Horns weer met een bijzonder verhaal met een bovennatuurlijk tintje en wij mogen 2 vrijkaarten weggeven voor deze film. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze vrijkaarten is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Jamie Dornan staat nu natuurlijk vooral bekend als Mr. Grey en in The 9th Life of Louis Drax speelt hij een charmante arts. Jamie Dornan heeft echter ook de nodige slachtoffers gemaakt de vraag is dan ook in welke serie dit was? Het juiste antwoord was uiteraard The Fall

Uit de vele juiste antwoorden hebben we een winnaar getrokken.

Jenny

Gefeliciteerd!!! De vrijkaarten komen zo snel mogelijk jouw kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar