Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaarten-actie The Boss (Nu in de bioscoop)

the_boss_02038060_ps_1_s-low(1)

In de nieuwe komedie The Boss speelt Melissa McCarthy (Bridesmaids, The Heat, Spy) een zakhttp://www.movieaddicts.nl/wp-admin/post.php?post=7041&action=editenmagnaat die naar de gevangenis gestuurd wordt nadat zij betrapt wordt op gesjoemel op de beurs. Na een leven lang over lijken te zijn gegaan probeert Michelle Darnell haar imago te verbeteren, maar niet iedereen is bereid om haar zo snel te vergeven.
In samenwerking met  Universal mochten wij 2×2 vrijkaarten voor de komedie The Boss weggeven. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.
Prijsvraag:
De tegenspeelster van Melissa McCarthy, Kristen Bell, timmert ook al een aantal jaren flink aan de weg met rollen in series als Veronica Mars, Gossip Girl en Heroes. Ook op het witte doek is zij al regelmatig te zien geweest, echter haar grootste hit scoorde zij met een animatiefilm. Wij wilden weten met welke Animatiefilm Kristen Bell haar grootste bioscoophit tot nu toe scoorde? Het juist antwoord was natuurlijk Frozen
Uit de vele juiste inzendingen hebben we weer 2 winnaars moge trekken.
&
Gefeliciteerd!!! Jullie hebben de vrijkaarten gewonnen en deze komen zo snel mogelijk jullie kant op.

www.thebossfilm.nl

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar