Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaarten-actie The Night Before (Vanaf 3 december in de bioscoop)

the_night_before_02038070_ps_1_s-low(1)

Jeugdvrienden Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) en Chris (Anthony Mackie) gaan elk jaar samen los op kerstavond. Nu ze allemaal volwassen zijn, komt er een einde aan deze traditie. De vrienden willen er voor de laatste keer een onvergetelijke avond van maken en zetten alles op alles om naar het Nutcracka Ball – het meest legendarische Kerstfeest in New York – te gaan.

Het was weer eens tijd voor een echte kerst komedie voor tieners en ouder publiek en in samenwerking met Universal NL mogen wij 2×2 vrijkaarten weggeven voor deze hilarisch foute komedie met een hart. Om kans te maken op deze vrijkaarten hoef je alleen via onderstaande link mee te doen met de prijsvraag.

Prijsvraag

Wij wilden van de drie hoofdrolspelers weten welke links ze hebben met het superhelden genre. Het juiste antwoord was uiteraard Seth Rogen speelde in The Green Hornet de hoofdrol, Joseph Gordon-Levitt speelde agent Blake welke Batman helpt in The Dark Night Rises en Anthony Mackie is The Falcon  in meerdere Marvel films

JaySome

&

Corne-1964

Gefeliciteerd!!!! De kaarten komen zo snel mogelijk jullie kant op.

www.facebook.com/NightBeforeNL

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar