Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaartenactie All the Money in the World (Nu in de bioscoop)

Winnaars vrijkaartenactie All the Money in the World (Nu in de bioscoop)

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden. Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. Hij kan daarbij rekenen op een sterrencast, met onder anderen Christopher Plummer (The Sound of Music, A Beautiful Mind), Michelle Williams (Shutter Island, Manchester by the Sea) en Mark Wahlberg (The Departed).

All the Money in the World was natuurlijk al voor het uitkomen spraakmakend aangezien in de post productie een van de hoofdrollen vervangen werd waarbij Christopher Plummer de plaats innam van Kevin Spacey. Nu draait de film in de bioscoop en mogen wij in samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment 2×2 vrijkaarten weggeven voor deze film welke gebaseerd is op waargebeurde feiten. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag te mailen.

Prijsvraag

Met Christopher Plummer hebben de makers niet voor zomaar een vervanger gekozen in een belangrijke rol in deze film. Deze oude rot heeft al de nodige films op zijn naam staan en heeft ondertussen ook Oscargoud op zijn schoorsteenmantel staan. Weten jullie ook voor welke film hij een Oscar gewonnen heeft? Het juiste antwoord was natuurlijk Beginners

Uit de vele juiste inzendingen hebben we twee winnaars getrokken

Annemarie 

&

Monique

Gefeliciteerd!!! De vrijkaarten komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar