Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaartenactie Crawl (Nu in de bioscoop)

Als een enorme orkaan door Florida raast, negeert Haley (Kaya Scodelario, The Maze Runner films) de evacuatie-orders en gaat ze haar vermiste vader (Barry Pepper) zoeken. Ze treft hem zwaargewond aan in de kruipruimte van haar ouderlijk huis. Door het snel stijgende overstromingswater komen ze vast te zitten, terwijl de tijd dringt om aan deze alsmaar heviger wordende storm te ontsnappen. Dan komen ze er achter dat dit niet de grootste bedreiging is waar ze mee te maken hebben wanneer ze ontdekken dat levensgevaarlijke alligators hun overgestroomde kelder zijn binnengedrongen. Crawl is een zenuwslopende horrorthriller van regisseur Alexandre Aja en producenten Craig Flores (300), Sam Raimi (Don’t Breathe, Evil Dead) en Alexandre Aja.

Een simpel gegeven welke in de handen van de juiste mensen een  zeer spannende film op kan leveren en wij mogen in samenwerking met Triple P Entertainment 2×2 vrijkaarten weggeven en het enige wat jij hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Aligators behoren tot de gevaarlijkste jagers in het dierenrijk, maar kunnen jullie nog andere films noemen met Aligators (of krokodillen) in de hoofdrol? Populairste antwoord was zoals verwacht Lake Placid, maar ook Freshwater en natuurlijk Aligator waren veel gegeven antwoorden

Uit de vele juiste inzendingen hebbne we 2 winnaars getrokken:

Brenda & bruss84

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar