Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaartenactie Dogman (Vanaf 6 september in de bioscoop)

Winnaars vrijkaartenactie Dogman (Vanaf 6 september in de bioscoop)

Marcello bezit een hondentrimsalon in een vervallen buitenwijk aan de Italiaanse kust. Hij is een bescheiden man, houdt van zijn werk en wordt zeer gewaardeerd door zijn buurtgenoten. De rust in de wijk wordt verstoord als Simone, een ex-bokser verslaafd aan cocaïne, vrijkomt en de buurt terroriseert. De onzekere Marcello laat zich door Simone meeslepen in een spiraal van geweld. Wanneer Marcello zich voor de zoveelste keer verraden ziet door Simone, is de maat vol en begint hij te zinnen op wraak. Dogman is de nieuwe film van Matteo Garrone, de maker van Gomorra. Marcello Fonte won voor zijn rol de Gouden Palm voor Beste Acteur op het Cannes Filmfestival.
In samenwerking met Cinèart mogen wij 2×2 vrijkaarten plus een T-shirt weggeven voor dit ijzersterke misdaad-drama. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.
Regisseur Matteo Garrone heeft ervaring met het misdaad genre. Weten jullie met welke serie hij eerder furore maakte? Hier zat een foutje in de vraag, maar bijna iedereen had door dat we niet de serie Gomorra maar de film Gomorra bedoelde.
Uit de inzendingen inclusief de mensen die ons op dit foutje wezen hebben we twee winnaars getrokken

EstherB 

&
Dino 
Gefeliciteerd!!! De kaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar