Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaartenactie Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot (nu in de bioscoop)

Winnaars vrijkaartenactie Don't Worry, He Won't Get Far on Foot (nu in de bioscoop)

John Callahan (Joaquin Phoenix) bruist van de levenslust, heeft een talent voor politiek incorrecte humor en een drankprobleem. Na een wilde feestnacht belandt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John echter een vriend (Jonah Hill) voor het leven binnen een excentrieke AA-groep. Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn leven (Rooney Mara) en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons. Gewapend met een stevige dosis sarcastische humor en snijdende eerlijkheid, wordt John een voorbeeld van levensvreugde.

Deze biografische film vertelt het inspirerende verhaal van John Callahan en in samenwerking met The Searchers mogen wij 2×2 vrijkaarten weggeven voor deze film. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Joaquin Phoenix heeft met zijn bijna 44 jaar al heel wat verschillende rollen gespeeld, maar slechts 1x heeft hij bij een animatiefilm een stem ingesproken. Weten jullie welke film? Het juiste antwoord was natuurlijk Brother Bear

Uit de vele inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken

esmee55

&

Gerard51

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar