Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaartenactie Juliet, Naked

Winnaars vrijkaartenactie Juliet, Naked

Annie (Rose Byrne) en Duncan (Chris O’Dowd) lijken bij elkaar te passen, maar na vele jaren samen vraagt Annie zich af of ze niet vastgeroest zitten in een slechte relatie. De obsessie van haar vriend voor de obscure rocker Tucker Crowe (Ethan Hawke) heeft nooit ruimte gegeven voor iets betekenisvols als een huwelijk en kinderen. Wanneer een demo versie van Tuckers grote hit van 25 jaar geleden opduikt, leidt dit tot een levensveranderende ontmoeting met de enigmatische rocker zelf. JULIET, NAKED biedt een komische kijk op de tweede kansen die het leven je geeft. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby (About a Boy, High Fidelity). Rose Byrne (Spy, Bridesmaids, Bad Neighbours), Ethan Hawke (The Before Trilogy, Training Day) en Chris O’Dowd (Bridesmaids) zijn te zien in de hoofdrollen. Regie is in handen van Jesse Peretz (Our Idiot Brother, GLOW, Girls), en de film is geproduceerd door Albert Berger en Ron Yerxa (Nebraska, Little Miss Sunshine, Election), Barry Mendel en Judd Apatow (The Big Sick, Trainwreck, Bridesmaids) en Jeffrey Soros (The Space Between Us, The Bye Bye Man, Rules Don’t Apply).
In samenwerking met Sony Pictures NL en Triple P Entertainment mogen wij 3×2 vrijkaarten weggeven voor deze feelgood romantische komedie. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.
Regisseur Jesse Peretz heeft naast films ook ervaring met het maken van videoclips. Weten jullie met welke rockband hij zelfs een Grammy wist te winnen voor beste video? Het juiste antwoord is natuurlijk Foo Fighters.
Uit de vele juiste inzendingen hebben we 3 winnaars getrokken.

 

Lem54

&

Slif

&

Jan31

Gefeliciteerd!! De kaarten zijn naar jullie onderweg.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar