Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaartenactie Knock Knock (Nu in de bioscoop)

Knock Knock(1)

Evan Webber (Keanu Reeves) is architect en woont met zijn lieve vrouw en twee jonge kinderen in een mooi huis in Californië. Als zijn gezin een weekendje naar het strand gaat, blijft hij thuis werken. Het regent, hij is alleen en luistert naar muziek als op de deur wordt geklopt. Op de stoep staan twee mooie meiden (Ana De Armas en Lorenza Izzo). Ze zijn doorweekt, verdwaald en willen graag even opwarmen en zijn telefoon gebruiken…

Wij mogen in samenwerking met Dutch Film Works een aantal vrijkaarten weggeven.Wil jij kans maken op de vrijkaarten voor deze thriller van Eli Roth (o.a. Hostel) met Keanu Reeves in de hoofdrol? Mail dan het juiste antwoord op onderstaande vraag naar win@movieaddicts.nl onder vermelding van Knock Knock en vergeet niet je adres te vermelden.

Prijsvraag:

Wij waren op zoek naar 3 titles waarin Keanu Reeves de held mocht uithangen ipv het lijdend voorwerp te zijn. We waren blij te zien dat bijna niemand het zich te makkelijk maakte met The Matrix trilogie (Wij hadden natuurlijk 3 karakters moeten vragen en geen films)

Wij feliciteren

Jacoba Sibranda (vrijkaarten plus dvd)

&

Jack Vermonden (vrijkaarten)

&

Axel Karsdorp (vrijkaarten)

Veel plezier bij de film!!!!!

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar