Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaartenactie Lion (Nu in de bioscoop)

lion_43008843_ps_1_s-low

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal, vertelt Lion het verhaal van de Indiase jongen Saroo Brierley. Als 5-jarig jongetje komt hij per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie. De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar. Door een samenloop van omstandigheden, gaat Saroo op zijn 30ste op zoek naar de plek waar hij jaren geleden zijn familie kwijtraakte. Slechts gewapend met Google Earth en zijn vroegste jeugdherinneringen bekijkt hij elke avond urenlang de spoorlijnen die naar Calcutta leiden, totdat hij na een jaar dat ene station denkt te herkennen. Hij vertrekt naar India in de hoop zijn familie terug te vinden. Lion is de verfilming van de bestseller “Mijn lange weg naar huis”

Gebaseerd op de bestseller ‘Mijn Lange Weg Naar Huis’ Is Lion een sterk geacteerd drama welke nog waargebeurd is ook. In Samenwerking met E-One Benelux mochten wij 2×2 vrijkaarten weggeven voor deze prachtige film. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te mailen op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Lion wordt getipt als mogelijke Oscar kandidaat, iets waar Dev Patel ervaring mee heeft aangezien hij al eerder in een Oscarwinnende film acteerde welke zich grotendeels in India afspeelde. Weten jullie ook welke film dat was? Het juiste antwoord is uiteraard Slumdog Millionaire

Uit de vele juiste inzendingen hebben we twee winnaars getrokken:

Willemijn

&

robendiny

Gefeliciteerd!! De vrijkaarten komen zo snel mogelijk jullie kant op.

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar