Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Vrijkaartenactie Pet Sematary (Nu in de bioscoop)

Winnaars Vrijkaartenactie Pet Sematary (Nu in de bioscoop)

Dokter Louis Creed (Jason Clarke) is net samen met zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine verhuisd. Dan ontdekt hij een mysterieuze begraafplaats in het bos vlakbij hun nieuwe huis. Dan slaat het noodlot toe en volgt er een reeks angstaanjagende en afgrijselijke gebeurtenissen. Pet Sematary is gebaseerd op de gelijknamige baanbrekende horror-roman van Stephen King (It, The Shining, The Green Mile).
30 jaar na het origineel is daar de nieuwe verfilming van een van Stephen Kings engste verhalen. Wij mochten in samenwerking Paramount en Universal NL 2×2 vrijkaarten weggeven voor deze horrorfilm. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

De afgelopen jaren blijkt Stephen King weer mateloos populair als het gaat om bron materiaal voor films en series. Maar welke Stephen King titel is nu jullie favoriet? Foute antwoorden waren er natuurlijk niet (hoewel sommige hun geluk zochten met een titel welke niet van Stephen King was) Het leuke was dat er eigenlijk veel verschillende titels genoemd werden waardoor we wel een top 20 hadden kunnen maken, maar we houden het bij een top 5 met een zeer duidelijke winnaar.

  1. IT (ruim 50% van de stemmen)
  2. The Shining
  3. The Shawshank Redemption
  4. The Green Mile
  5. Misery

Uit de vele deelnemers hebben we 2 winnaars getrokken

antoon

&

Thijs59714771

 

Gefeliciteerd en de kaartjes zijn inmiddels onderweg.

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar