Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaartenactie Robin Hood (Nu in de bioscoop)

Winnaars vrijkaartenactie Robin Hood (Nu in de bioscoop)

Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland. Thuis blijkt zijn landgoed verwoest, heeft de liefde van zijn leven een ander omdat hij ten onrechte dood werd verklaard en heerst er armoede onder de inwoners van Nottingham dankzij de meedogenloze sheriff (Ben Mendelsohn). Robin en John beginnen een dappere opstand tegen de corrupte Engelse kroon en zetten hun nieuwe vechtstijl in om belastinggeld te onderscheppen. In een actie avontuur vol ruige slagvelden, knallende gevechten en tijdloze romantiek ontwikkelt Robin zich tot een legendarische rebel met een niet te stoppen leger.

Een nieuw en wervelend avontuur van Robin Hood in de bioscoop en wij mogen in samenwerking met Independent Films mochten wij 3×2 vrijkaarten weggeven. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Taron Edgerton timmert de afgelopen jaren al aardig aan de weg en gaat binnenkort schitteren in een biopic van een iconische zanger. Weten jullie welke? Het juiste antwoord is natuurlijk Elton John.

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 3 winnaars getrokken:

Lauraaa

&

all-mighty

&

Mendy90

 

Gefeliciteerd!!! De kaartjes zijn onderweg en wij wensen jullie veel plezier bij de film.

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar